Ακυρώθηκε η συμφωνία του Πανιώνιου με Γιατζόγλου λόγω Χρυσής Αυγής

Ακυρώθηκε η συμφωνία του Πανιώνιου με Γιατζόγλου λόγω Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
1

Χθες, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Γιατζόγλου.

Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της Νέας Σμύρνης, λόγω των ακροδεξιών πολιτικών πεποιθήσεων του Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφραστεί ανοικτά υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, η διοίκηση αναγκάστηκε, από το ογκούμενο κύμα των διαμαρτυριών, να ακυρώσει τη συμφωνία και να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Δημήτρη Μισιακό, μέχρι πρότινος βοηθό του Ζιάγκου.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δίωξη λόγο πολιτικών φρονημάτων λέγεται.Όσο και αν δεν συμφωνώ με τις απόψεις του στηβ για την ΧΑ, έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από αυτούς που τον διώξανε...