Άννα Κορακάκη: «Είναι αργά για να διορθωθεί το θέμα στα μάτια μου»

Άννα Κορακάκη: «Είναι αργά για να διορθωθεί το θέμα στα μάτια μου» Facebook Twitter
Άννα Κορακάκη/ Φωτ.: Instagram
0

Σε μια προσωπική της εξομολόγηση μέσω Instagram, η διεθνής σκοπεύτρια Άννα Κορακάκη αναφέρθηκε στο πρόβλημα όρασης που αντιμετώπισε και πώς αυτό επηρέασε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

«Αφού έδωσα στον εαυτό μου τον χρόνο που χρειάστηκε για να ανακάμψουν η ψυχή και το σώμα, πλέον με ηρεμία και πιο καθαρό μυαλό, μπορώ να κάνω έναν αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς, της οποίας μεγαλύτερος στόχος ήταν φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024», ανέφερε η Άννα Κορακάκη στην ανάρτησή της.

Η 28χρονη αθλήτρια δήλωσε ότι είχε την ευλογία και την τιμή να εκπροσωπήσει τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη συνεχόμενη φορά. Αναφερόμενη στις προηγούμενες επιτυχίες της, με δύο μετάλλια το 2016 και δύο έκτες θέσεις το 2021, τόνισε ότι είχε θέσει ως στόχο να ανέβει ξανά στο βάθρο στο Παρίσι.

Ωστόσο, η πορεία της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις. «Παρόλο που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ομολογουμένως εκπληκτικά, με αποκορύφωμα το 2023 όπου πέτυχα το Triple Crown, η σεζόν μετά το ξεκίνημα του 2024 ήταν, με μία λέξη, καταστροφική», δήλωσε η Κορακάκη, αναφέροντας ατυχίες, κακές συγκυρίες και λάθη.

Η αθλήτρια παραδέχθηκε τα λάθη της ομάδας της, ενώ επεσήμανε ότι τον τελευταίο καιρό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. «Αυτό που μας προκαλούσε σύγχυση ήταν ότι, παραδόξως, δεν φαινόταν να κάνω κάτι λάθος», σημείωσε.

Η ανακάλυψη του προβλήματος στα μάτια της αποτέλεσε την απάντηση στα ερωτήματα που βασάνιζαν την ομάδα της. «Το θέμα στα μάτια μου, αν και εξηγούσε πολλά, δημιούργησε ανασφάλεια και προβλήματα που δεν ήταν στο χέρι μου να διορθώσω. Δυστυχώς, ήταν ήδη αργά για να αντιμετωπιστεί».

Παρά τις δυσκολίες, η Άννα Κορακάκη τόνισε ότι αντλεί δύναμη από την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω της. «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι ήταν και είναι δίπλα μου, την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τους ειδικούς που με βοήθησαν και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή», κατέληξε η αθλήτρια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ