Απίστευτες σκηνές βίας στο παιχνίδι Φιλιππίνες - Αυστραλία

Απίστευτες σκηνές βίας στο παιχνίδι Φιλιππίνες - Αυστραλία Facebook Twitter
0

Εικόνες αγώνα μποξ και όχι μπάσκετ θύμισαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στην αναμέτρηση μεταξύ Φιλιππίνων και Αυστραλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ενώ απέμεναν κάτι περισσότερο από 4 λεπτά για να λήξει η τρίτη περίοδος του αγώνα, μερικά συνεχόμενα άγαρμπα μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών άναψαν τα αίματα, με τη γενική σύρραξη να μην αργεί να ρθει. 

Οι παίκτες άφησαν τα καλάθια και άρχισαν να επιδίδονται στις πυγμαχικές τους ικανότητες. Ο ένας άρχισε να κυνηγάει τον άλλο ενώ το κοινό παρακολουθούσε τις σκηνές αποσβολωμένο. Ένας, μάλιστα, εξ αυτών πήρε μια καρέκλα στα χέρια του και άρχισε να χτυπά τους αντιπάλους. 

Μερικοί άρχισαν να καταγράφουν τις σκηνές βίας μεταξύ των παικτών, με τις εικόνες να κάνουν γρήγορα το γύρο του διαδικτύου. 

Το παιχνίδι διακόπηκε. Οι ντροπιαστικές εικόνες έφτασαν μέχρι την FIBA, η οποία όπως ανακοίνωσε θα διερευνήσει το θέμα και θα επιρρίψει ποινές. Χαρακτηριστικά σημείωσε στο Twitter: «Μετά το συμβάν που έγινε στην τρίτη περίοδο του αγώνα της Δευτέρας μεταξύ των Φιλιππίνων και της Αυστραλίας για τα προκριματικά Ασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIBA θα αρχίσει πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον των δύο ομάδων. Η απόφαση / οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες». 

Η FIBA πρόκειται ουσιαστικά να επέμβει για τις σκηνές βίας ύστερα από το 2010, όταν οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος και της Σερβίας είχαν πιαστεί στα χέρια σε φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ. 

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM