Ελλάδα και Αγγλία τίμησαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Γουέμπλεϊ, με ενός λεπτού σιγή

Ελλάδα και Αγγλία τίμησαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Γουέμπλεϊ, με ενός λεπτού σιγή Facebook Twitter
0

Μία μέρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι άλλοτε συμπαίκτες του τίμησαν τη μνήμη του 31χρονου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Αγγλία - Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ.

Παίκτες και φίλαθλοι αφιέρωσαν ενός λεπτού σιγή στον Τζορτζ Μπάλντοκ, η φωτογραφία του οποίου προβλήθηκε από ψηλά, σε μάτριξ του γηπέδου, το οποίο σε λίγα λεπτά θα φιλοξενούσε τον αγώνα της Εθνικής με την Αγγλία, στο πλαίσιο του Nations League.

Δίπλα από το ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, γράφτηκε το όνομα και η χρονολογία γέννησης και θανάτου του.

Το λεπτό πέρασε και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Γεννήθηκε στην Αγγλία έπαιξε για μεγάλο διάστημα στην Premier League. Το 2024 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ενώ είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί και στην Εθνική της Ελλάδας, από όπου έχει ρίζες, κάτι που εν τέλει κατάφερε να κάνει.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά τη νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/10) στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Ο 31χρονος είχε καταπιεί νερό το οποίο πήγε στους πνεύμονες και πνίγηκε. Επίσης, το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM
Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Αθλητισμός / Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, η οποία έφτασε δύο φορές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1974 και το 1978, ενώ σκόραρε στον τελικό του 1974 με δυνατό πέναλτι στο δεύτερο λεπτό του αγώνα
LIFO NEWSROOM