Εθνική πόλο ανδρών: Δακρυσμένος ο Βλάχος ζήτησε συγγνώμη- «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Εθνική πόλο: Δακρυσμένος ο Βλάχος ζήτησε συγγνώμη- «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών μόλις είχε κατακτήσει- για πρώτη φορά- το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κι όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάσχιζε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, γιατί χάθηκε στα πέναλτι το χρυσό. 

Λίγα λεπτά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Φουκουόκα, στον οποίο η Ελλάδα ηττήθηκε, έπειτα από μάχη, από την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι, ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι έκανε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», όταν αποφάσισε να πάρει τάιμ άουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και δακρυσμένος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του και από τον κόσμο. 

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, σε μια φάση που θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Ήταν η χειρότερη φάσης της ζωής μου, στην πιο σπουδαία στιγμή της ομάδας, ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά και από τον κόσμο», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο. 

«Έχουμε προσδοκίες, το πιστέψαμε, ίσως να το αξίζαμε. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό μια κλασική ευκαιρία για να βάλουμε γκολ και να περάσουμε μπροστά και μετά πήρα το λάθος τάιμ άουτ, που μας χάλασε το momentum», συνέχισε ο Θοδωρής Βλάχος. 

«Είναι κρίμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω ότι θα έχει κι άλλες ευκαιρίες αυτή η ομάδα, αλλά σήμερα ήταν μοναδική», συμπλήρωσε. 

Ο Θοδωρής Βλάχος εκτίμησε πως όταν η εθνική ομάδα πόλο επιστρέψει στην Ελλάδα, «θα καταλάβουμε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο εδώ, αλλά δεν καταφέραμε το απόλυτο». «Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω, για να προχωρήσουμε μπροστά, σε επόμενες επιτυχίες», κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM