Γαλλία: Παίκτης του ράγκμπι σκοτώθηκε όταν πήδηξε από γέφυρα σε ποτάμι

Γαλλία: Παίκτης ράγκμπι νεκρός, έπειτα από άλμα από γέφυρα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Παίκτης ράγκμπι στη Γαλλία έχασε τη ζωή του έπειτα από άλμα από γέφυρα, λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας του. 

Ο Kelly Meafua έπεσε στον ποταμό Ταρν, κάνοντας άλμα από γέφυρα. Ο συμπαίκτης του, Christopher Voatoa έπεσε στον νερό, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον 32χρονο, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. 

Ο Voaota μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία μετά το συμβάν, αλλά πήρε εξιτήριο. Οι δύο παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες γιόρταζαν τη νίκη που είχε πετύχει η ομάδα τους, Montauban, επί της Narbonne λίγες ώρες νωρίτερα, για τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος ράγκμπι. 

Ο θάνατος του Meafua προκάλεσε σοκ στην ομάδα. «Όλος ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος και όλοι σκέφτονται την σύζυγό του, τα παιδιά του, τους συμπαίκτες του και γενικότερα όποιον αγαπά την ομάδα», ανέφερε η Montauban σε ανακοίνωση. 

«Ο Kelly ήταν ένας παίκτης που τον συμπαθούσαν όλοι. Η χαρά του για τη ζωή ήταν μεταδοτική. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη, έναν φίλο και έναν αδελφό», ανέφερε ακόμη ο σύλλογος. 

Ο Kelly Meafua γεννήθηκε στη Σαμόα και εγκαταστάθηκε στη Νέα Ζηλανδία όταν ήταν έφηβος, ενώ άρχισε να παίζει ράγκμπι στα 20 χρόνια του. Έπαιξε σε ομάδες στο Όκλαντ και στη συνέχεια στο Σίδνεϊ, προτού πάει στη Γαλλία το 2015. 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM