Γιατί η κούκλα που κρατούσε η κόρη ενός αθλητή του ράγκμπι, συγκίνησε τα ΜΜΕ

Γιατί η κούκλα που κρατούσε η κόρη ενός αθλητή του ράγκμπι, συγκίνησε τα ΜΜΕ Facebook Twitter
2

Η ευχάριστη έκπληξη για όσους βρέθηκαν στον τελικό της Αθλητικής διοργάνωσης NRL στο Σίδνεϊ, δεν ήταν τόσο οι παίκτες στο γήπεδο - αλλά μια μικρή κούκλα που κρατούσε η κόρη ενός αθλητή.

Το μικροσκοπικό παιχνίδι ξεκίνησε μια κοινωνική επανάσταση στα αυστραλιανά ΜΜΕ, αφού ήταν η μοναδική διαφορετική κούκλα, από όσες συνήθως κρατούν τα παιδιά στο γήπεδο.

Η κούκλα ανήκει στην Φράνκι, την κόρη του πρωταθλητή ράγκμπι NRL Johnathan Thurston και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων όταν ο αστέρας του αθλήματος, πήρε την μικρή μέσα στο γήπεδο, για να της πει ότι την αγαπάει.

Είχε προηγηθεί η νίκη της ομάδας του, των Cowboys επί των Brisbane Broncos με 17-16.

Δεν ήταν όμως, τόσο η αγάπη του Johnathan Thurston προς την κόρη του, όσο το σκούρο δέρμα της κούκλας που κρατούσε η Φράνκι. Αυτή ήταν η αφορμή, οι φωτογραφίες τους να γίνουν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και να μοιραστούν μανιωδώς στο διαδίκτυο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
πολυς ντορος για κατι που δεν ειναι κ τοσο σπανιο...ειμαι 35 χρονων και η μητερα μου ειχε αγορασει κουκλα τετοια κ μαλιστα την φωναζα αφρικανα κ τωρα παιζει η κορη μου με αυτη.