Η «μυθική» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους πρωταθλητές του ΝBA

Η «μυθική» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους πρωταθλητές του ΝBA Facebook Twitter
2

Οι φετινές επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στο All-Star Game.

Είναι κοινώς αποδεκτό από ειδικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές και κορυφαίους προπονητές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πως αν ο Έλληνας φόργουορντ συνεχίσει σε αυτό το δρόμο και μείνει μακριά από τραυματισμούς θα εξελιχθεί, αργά ή γρήγορα, σε έναν από τους καλύτερους παίχτες του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ (σ.σ. αν δεν είναι ήδη).

Χθες το βράδυ στο Μιλγουόκι, ο Αντετοκούνμπο έκανε άπαντες να υποκλιθούν για μία ακόμη φορά στο ταλέντο του.

Με μία «μυθική» εμφάνιση απέναντι στον Λεμπρόν Τζέιμς και τους Καβαλίερς, ο Γιάννης σκόραρε 34 πόντους (ισοφάρισε το δικό του ατομικό ρεκόρ καριέρας) με 12/17 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 7/10 βολές, μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκανε 5 κοψίματα και 2 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής, αναγκάζοντας τους πρωταθλητές στην 3η φετινή τους ήττα. 

Μετά την εμφάνιση του «Greek Freak», ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εκθείασε τις ικανότητές του:

«Είναι πάντα πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν μπορείς να ματσάρεις επάνω του, επειδή έχει τη δυνατότητα να παίξει στο "1", στο "3", στο "4" ή ακόμα και στο "2". Πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια».

Ερωτηθείς, δε, αν βλέπει ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα πλέι μέικερ. Εκείνος παίζει στη θέση αυτή και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη».

Όταν άκουσε την ηλικία του Έλληνα φόργουορντ πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα ποτέ point guard. Εκείνος μπορεί να παίξει και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι διαθέτει έναν εξαιρετικό παίκτη».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM