Νέα «μόδα» στο Euro 2020: Παίκτες μετακινούν τα μπουκάλια από μπροστά τους- «Τρίτωσε» με τον Λοκατέλι

Η νέα τάση στο Euro 2020: Παίκτες μετακινούν τα μπουκάλια που είναι μπροστά τους- «Τρίτωσε» με τον Λοκατέλι Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Σε τάση τείνει να εξελιχθεί στο Euro 2020 η κίνηση ποδοσφαιριστών να μετακινούν τα μπουκάλια χορηγών που είναι μπροστά τους, στις συνεντεύξεις Τύπου. 

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πολ Πογκμπά, παρόμοια κίνηση έκανε και ο Μανουέλ Λοκατέλι, το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο Λοκατέλι πέτυχε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη της Ιταλίας επί της Ελβετίας με 3-0, με την οποία η «Σκουάντρα Ατζούρα» έγινε η πρώτη ομάδα που περνά στους «16» του Euro 2020. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ιταλός μέσος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Προτού πάρει θέση, ακούμπησε στο τραπέζι το μπουκάλι με νερό που κρατούσε και έκανε στην άκρη τα δύο μπουκάλια Coca-Cola που βρίσκονταν εκεί. Η κίνησή του ήταν πιο «διακριτική» σε σύγκριση με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβγαλε τα μπουκάλια εκτός πλάνου. 

Την αρχή έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβγαλε σχεδόν εκτός πλάνου τα δύο μπουκάλια του αναψυκτικού, πριν από τη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Δευτέρας. Στη συνέχεια, έδειξε προς τους δημοσιογράφους το μπουκάλι νερού που κρατούσε. Μετά την κίνηση του Πορτογάλου σταρ, η μετοχή της Coca-Cola κατέγραψε υποχώρηση 1,6%. 

Μία ημέρα αργότερα ήταν η σειρά του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γερμανίας με 1-0. 

Ο 28χρονος έπιασε το μπουκάλι της Heineken που ήταν μπροστά του και το έβαλε κάτω από το τραπέζι, δίχως να κάνει κάποιο σχόλιο. 

Τόσο η Coca-Cola όσο και η Heineken είναι επίσημοι χορηγοί του Euro 2020. Μετά την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο η πρώτη είχε σχολιάσει ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τις προτιμήσεις του για το τι πίνει, όπως και ότι υπάρχουν διαφορετικά γούστα και ανάγκες. 


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM