Ιμάν Κελίφ για Μασκ: «Με μισεί αλλά δεν με ξέρει»

Ιμάν Κελίφ για Μασκ: «Με μισεί αλλά δεν με ξέρει» Facebook Twitter
Ιμάν Κελίφ/Φωτ.: Instagram
0

Η Αλγερινή πυγμάχος Ιμάν Κελίφ, «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι στην κατηγορία -66 κιλών, που βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης για το φύλο της, κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη του δικτύου Χ (πρώην Twitter), Έλον Μασκ.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «CLIQUE», η Κελίφ δήλωσε ότι ο Έλον Μασκ υπήρξε σκληρός απέναντί της και δεν καταλαβαίνει γιατί της δείχνει τόση εχθρότητα:

«Ο Έλον Μασκ ήταν ένας από τους πρώτους που με επιτέθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους. Δημοσίευσε ένα βίντεο και το έκανε retweet, διαδίδοντας έτσι αυτή την εκστρατεία εναντίον μου», ανέφερε, αναφερόμενη στην ανάρτηση του Μασκ, στην οποία ανέφερε ότι «οι άνδρες θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα γυναικεία αθλήματα και κατηγορίες».

Η Κελίφ πρόσθεσε: «Θα του έλεγα: "Με μισείς, αλλά δεν με ξέρεις καν. Γιατί υπήρξες τόσο σκληρός μαζί μου, με την οικογένειά μου, με τη μητέρα μου;" Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά των ανθρώπων αυτές τις μέρες. Ο Θεός είναι ο οδηγός μου. Είμαι γυναίκα μουσουλμάνα και κατάφερα να ξεπεράσω αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να γίνω ακόμα πιο δυνατή στο μέλλον και να επιστρέψω με μεγαλύτερο κίνητρο».

Η Ιμάν Κελίφ έχει κινηθεί νομικά λόγω της διαδικτυακής παρενόχλησης που υπέστη, με τον Έλον Μασκ να είναι ένας από αυτούς που στοχοποίησε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ