Καραλής: Στο σχολείο ζήλευα και τώρα είμαι εγώ σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Καραλής: Στο σχολείο ζήλευα και τωρα είμαι εγώ σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter
Ο Εμμανουήλ Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης στο Παρίσι/ Φωτ.: Instagram
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κάποτε ζήλευε τους σημαιοφόρους στο γυμνάσιο,σύμφωνα με ανάρτησή του,  έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς επιλέχθηκε να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Αγώνων στο Παρίσι.

«Ποιος να φανταζόταν ότι ο μικρός Μανολο που ζήλευε στο γυμνάσιο τους σημαιοφόρους κάποια στιγμή θα γίνει σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμμανουήλ Καραλής.  

Ο νεαρός αθλητής, που ξεκίνησε την πορεία του με όνειρα και φιλοδοξίες, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με υπερηφάνεια. Η επιλογή του ως σημαιοφόρος αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτυχιών του στον αθλητισμό, αλλά και σύμβολο της επιμονής και του πείσματος που τον χαρακτηρίζουν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση. Η δεύτερη σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής είναι η Ευαγγελία Πλατανιώτη. 

Η Τελετή Λήξης ξεκίνησε στις 22.00 ώρας Ελλάδος και διεξάγεται στο Stade de France. Η Team Hellas αναχωρεί τη Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10.
 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM