Nations League: Για το 4 στα 4 απόψε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Nations League: Για το 4 στα 4 απόψε η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία, στον απόηχο του χαμού του Μπάλντοκ Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά από την - έντονη συναισθηματικά - νίκη επί της Αγγλίας, η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο Nations League απόψε, με αντίπαλο την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάτω από το βαρύ κλίμα για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι διεθνείς μας όχι μόνο συσπειρώθηκαν, αλλά πήραν ένα τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ, που τους βάζει σε θέση οδηγού.

Ωστόσο για να έχει αντίκρυσμα αυτή η νίκη, θα πρέπει να πάρουν και σήμερα (21:45) τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με το κλίμα να αναμένεται ιδιαίτερα φορτισμένο. Στο αγωνιστικό μέρος πάντως, αν νωρίτερα (19:00), η Αγγλία γκελάρει μέσα στη Φινλανδία, η Εθνική μας ομάδα θα έχει σοβαρότατες πιθανότητες να κερδίσει την άνοδο στην League A.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες που είχε και στην Αγγλία ετοιμοπόλεμους και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Τσιμίκα και Κωνσταντέλια που τα τελευταία 24ωρα ταλαιπωρήθηκαν από πυρετό, αλλά είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από την εστία, με τους Ρότα, Βαγιαννίδη και Μαυροπάνο να είναι οι τρεις από τους 4 στην άμυνα, με την 4η θέση να εξαρτάται από το αν θα είναι έτοιμος ο Τσιμίκας.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM