Ο αστέρας του χόκεϊ Τζόνι Γκορντό και ο αδελφός του σκοτώθηκαν σε τροχαίο με ποδήλατα

Ο αστέρας του χόκεϊ Τζόνι Γκορντό και ο αδελφός του σκοτώθηκαν σε τροχαίο με ποδήλατα Facebook Twitter
Τζόνι Γκορντό / Φωτογραφία: Getty Images
0

Ο αστέρας του χόκεϊ Τζόνι Γκορντό και ο αδελφός έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, όταν χτυπήθηκαν από ένα SUV ενώ έκαναν ποδήλατο σε δρόμο του Νιού Τζέρσεϊ, παραμονή του γάμου της αδελφής τους.

Η ομάδα του Γκορντό, οι Columbus Blue Jackets, χαρακτήρισε τους θανάτους "αδιανόητη τραγωδία" σε μια ανάρτηση στα social media σήμερα, Παρασκευή 30/8. Ο Τζόνι Γκορντό, 31 ετών, και ο 29χρονος αδελφός του Μάθιου, έκαναν ποδήλατο το βράδυ της Πέμπτης σε επαρχιακό δρόμο, Jeep Grand Cherokee που έκανε προσπέραση δύο άλλων οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία του Νιού Τζέρσεϊ.

Η αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε στο σημείο στο Oldmans Township του Νιου Τζέρσεϊ στις 20:19, τοπική ώρα, δήλωσε ότι τα δύο αδέρφια είχαν υποστεί θανάσιμα τραύματα. Ο οδηγός του SUV, ο 43χρονος Σιν Χίγκινς, θεωρείται πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο. 

Οι Αρχές τόνισαν πως η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Χθες το βράδυ χάσαμε δύο συζύγους, δύο πατεράδες, δύο γιους, δύο αδέλφια, δύο γιους και γαμπρούς, δύο ανίψια, δύο ξαδέλφια, δύο μέλη της οικογένειας, δύο συμπαίκτες, δύο φίλους, αλλά πραγματικά δύο καταπληκτικούς ανθρώπους. Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους ότι λαμβάνουμε τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και εκτιμούμε τις συνεχείς σκέψεις και προσευχές σας» δήλωσε ο θείος τους, Τζιμ Γκορντό, σε μια οικογενειακή δήλωση στο Facebook.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ