O διεθνή Τύπος αποθεώνει τον Μπεργκ

O διεθνή Τύπος αποθεώνει τον Μπεργκ Facebook Twitter
0

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι απέκτησε νέο ήρωα στο πρόσωπο του Σουηδού Μάρκους Μπεργκ. Ο διεθνής στράικερ πήρε από το χέρι την ομάδα του ΠΑΟ και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου με μια μεγάλη εμφάνιση που επισφραγίστηκε και με χατ-τρικ.

Τα κατορθώματα του Σουηδού προκάλεσαν και το ενδιαφέρον του διεθνούς αθλητικού Τύπου με πολλές εφημερίδες και site να του αφιερώνουν ρεπορτάζ.

H UEFA αναφέρθηκε στο παιχνίδι και επέλεξε για τίτλο τη φράση "Ο Μπεργκ ενέπνευσε τον Παναθηναϊκό σε θρίαμβο στο ελληνικό Κύπελλο". "Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχτηκε ότι εκπλήρωσε τα πιο τρελά όνειρα του μετά την επίτευξη ενός υπέροχου χατ-τρικ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ, με την οποία μπήκε τέλος σε μία τετραετή περίοδο χωρίς τίτλο" συμπλήρωνε ο υπότιτλος του άρθρου.

Το Reuters: "Τα τρία γκολ του Μπεργκ βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το Κύπελλο", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Kicker: "Ο Μπεργκ έκανε την διαφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Οι συμπατριώτες του έγραψαν: "Χατ-τρικ από τον Μάρκους Μπεργκ. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ήταν ο μεγάλος ήρωας του παιχνιδιού κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του", αναφέρει το webbsporten.se.

"Η καριέρα του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο τοπ σκόρερ όμως Μπεργκ έχει επιστρέψει", σημειώνει η aftonbladet.se

Σε ανάλογο ύφος και η "Expressen". "Ο Μάρκους Μπεργκ είναι από χθες βράδυ, ο βασιλιάς της Αθήνας. Ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας χατ-τρικ".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM