ΚΙΝΗΣΗ

Ο Τούχελ ανακοινώθηκε από την Εθνική Αγγλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον αποθέωσε

Ο Τούχελ ανακοινώθηκε από την Αγγλία και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον αποθέωσε Facebook Twitter
0

Ο Τόμας Τούχελ είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Ο Γερμανός τεχνικός, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι, για ν' αναλάβει τα «τρία λιοντάρια». 

Η συμφωνία ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου, με χρονικό ορίζοντα το Μουντιάλ του 2026, άρα δεν θα είναι στον πάγκο της Αγγλίας στο ματς με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, για το Nations League. Η πρόσληψη του 51χρονου τεχνικού βάζει τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατούσε σχετικά με τη θέση του προπονητή της εθνικής από το περασμένο καλοκαίρι και την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά το EURO 2024.

Η πρόσληψη Τούχελ έγινε δεκτή στο Νησί με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς πολλά ΜΜΕ άσκησαν έντονη κριτική στον Ομοσπονδία για την επιλογή τους, ενώ πολλοί τάχθηκαν υπέρ του Γερμανού τεχνικού. Ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που με ανάρτησή του στα social media δεν έκρυψε τον ενθoυσιασμό του. «Συναρπαστικές στιγμές για την εθνική Αγγλίας, με μια γενιά ταλαντούχων παικτών και έναν νέο προπονητή να παίρνει τα ηνία. Τόμας, σου εύχομαι καλή τύχη, είμαστε όλοι πίσω σου! W» έγραψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο Τούχελ ανακοινώθηκε από την Αγγλία και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον αποθέωσε Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΚΙΝΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM