Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας αγωνίστηκε 7 μηνών έγκυος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας είναι 7 μηνών έγκυος Facebook Twitter
0

Η Αιγύπτια ξιφομάχος Νάντα Χαφέζ αποκάλυψε ότι συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τη Δευτέρα ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος.

Η 26χρονη κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στην ατομική σπάθη γυναικών, αλλά στη συνέχεια έμεινε νοκ άουτ στους 16.

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο αθλήτριες, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλός μου και το μωρό μου που δεν ήρθε ακόμα στον κόσμο μας!» είπε η Χαφέζ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Χαφέζ, η οποία κατάγεται από το Κάιρο και εμφανιζόταν στους τρίτους Ολυμπιακούς της, είπε ότι «η υπερηφάνεια γεμίζει το είναι μου». Κέρδισε την Ελισάβετ Ταρτακόφσκι από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 15-13 πριν ηττηθεί με 15-7 από την Τζεόν Χαγιούνγκ της Νότιας Κορέας στο Grand Palais της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Το μωρό μου και εγώ είχαμε το μερίδιο των προκλήσεων, είτε σωματικές είτε συναισθηματικές που μας αναλογεί», πρόσθεσε.

«Το τρενάκι της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο από μόνο του, αλλά το να παλέψεις για να διατηρήσεις την ισορροπία της ζωής και του αθλητισμού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο. Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου (Ιμπραχίμ Ιχάμπ) και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω μέχρι εδώ».

Με πληροφορίες από το BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM