Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αλόνσο διαψεύδει ότι την έδιωξαν από το Ολυμπιακό Χωριό

ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αλόνσο διαψεύδει ότι την έδιωξαν από το Ολυμπιακό Χωριό Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

H 20χρονη κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο από την Παραγουάη που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες διέψευσε με ανάρτησή της στο instagram ότι η Ολυμπιακή επιτροπή της χώρας της (COP), της ζήτησε να εγκαταλείψει το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. 

 Η απάντησής της δεν άργησε να φτάσει μέσα από μία ιστορία (story) στον λογαριασμό της στο instagram με περισσότερους από 675.000 ακόλουθους (followers), την οποία συνόδευσε  με μια  φωτογραφία όπου η αθλήτρια απολαμβάνει τον ήλιο από το Ολυμπιακό Χωριό:

 «Ήθελα απλώς να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν με απομάκρυναν ούτε με έδιωξαν από πουθενά», ξεκίνησε λέγοντας πριν προειδοποιήσει τους  ακολούθους της:  «Σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω και τα ψέματα να με επηρεάσουν». 

Η επικεφαλής της αποστολής της Ολυμπιακής επιτροπής της Παραγουάης (COP), Λαρίσα Σέρερ, με δήλωσή της, μία ημέρα πριν, εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο η Αλόνσο πρέπει να φύγει από τη γαλλική πρωτεύουσα:  «Η παρουσία σας δημιουργεί ένα ακατάλληλο περιβάλλον εντός της ομάδας της Παραγουάης. Σας ευχαριστούμε που προχωρήσατε σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς ήταν με τη δική σας ελεύθερη βούληση που δεν περάσατε τη νύχτα στο Χωριό των Αθλητών».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ