Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα κατά την τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα κατά την τελετή έναρξης Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Ιταλός άλτης του ύψους Τζιανμάρκο Ταμπέρι ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, αφού έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο σημαιοφόρος της Ιταλίας, καθώς το σκάφος που μετέφερε τους αθλητές κατέπλεε τον ποταμό Σηκουάνα, όταν η βέρα γλίστρησε από το δάχτυλό του.

Η ανάρτηση του Τζιανμάρκο Ταμπέρι στο Instagram:

Λυπάμαι αγάπη μου, λυπάμαι πολύ. Πολύ νερό, πολλά κιλά που χάσαμε τους τελευταίους μήνες ή ίσως ο ακατάσχετος ενθουσιασμός γι' αυτό που κάναμε. Πιθανώς και τα τρία, το γεγονός παραμένει ότι την ένιωσα να ξεγλιστράει, την είδα να πετάει.... την ακολούθησα με τα μάτια μου μέχρι που την είδα να αναπηδά μέσα στη βάρκα.
Ένα κουδούνισμα ελπίδας... Αλλά η αναπήδηση δυστυχώς ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση και αιωρούμενη πάνω από χίλιες φορές στον αέρα την είδα να βουτάει στο νερό σαν να ήταν το μόνο μέρος που ήθελε να είναι. Λίγες στιγμές που κράτησαν άπειρες.

Αν έπρεπε να συμβεί, αν έπρεπε να χάσω αυτή τη βέρα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο μέρος. Θα παραμείνει για πάντα στην κοίτη του ποταμού της πόλης της αγάπης, πεταμένη μακριά καθώς προσπαθούσα να μεταφέρω την ιταλική σημαία όσο πιο ψηλά μπορούσα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο. Αν έπρεπε να επινοήσω μια δικαιολογία, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευφάνταστος.

Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει μια τεράστια ποιητική πλευρά πίσω από το χθεσινό λάθος, και αν θέλεις θα ρίξουμε και τη δική σου σε εκείνο το ποτάμι, ώστε να είναι για πάντα μαζί και να έχουμε μια ακόμη δικαιολογία για να ανανεώσουμε, όπως πάντα μου ζητούσες, τους όρκους μας και να ξαναπαντρευτούμε».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM