Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο πρόεδρος της ΕΟΕ παρέδωσε στην Ντρισμπιώτη την ελληνική σημαία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο πρόεδρος της ΕΟΕ παρέδωσε στην Ντρισμπιώτη την ελληνική σημαία Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, παρέδωσε την ελληνική σημαία στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Ο κ. Καπράλος υποδέχθηκε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην στο γραφείο του στην ΕΟΕ και της παρέδωσε συμβολικά τη σημαία λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Απευθυνόμενος στη σημαιοφόρο της Team Hellas, της είπε: 

«Αντιγόνη, σου παραδίδω συμβολικά τη σημαία γιατί θα είστε σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης μαζί με τον Γιάννη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να σηκώσετε αυτή τη σημαία ψηλά και με υπερηφάνεια, γιατί θα έχετε πίσω σας όλη την ομάδα των 100 αθλητών και αθλητριών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όλους της Έλληνες υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Εγώ φεύγω τώρα για το Παρίσι για να σας υποδεχθώ εκεί».

Παραλαμβάνοντας τη σημαία η αθλήτρια ευχαρίστησε τον κ. Καπράλο. «Δεν ήμουν ποτέ σε Τελετή Έναρξης παρότι είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που στο Παρίσι θα μπω ως σημαιοφόρος. Είναι τεράστια η τιμή, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και πάρα πολύ ενθουσιασμένη», δήλωσε.

Η Ντρισμπιώτη, που ανέλαβε το ρόλο της σημαιοφόρου μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνεχίζει τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους μέχρι τις 24 Ιουλίου που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM