Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παρών στην τελετή έναρξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παρών στην τελετή έναρξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να μεταβεί στο Παρίσι εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να δώσει το παρών στην τελετή έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων. Την είδηση έκανε γνωστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Ήδη από την Τετάρτη, έχει ξεκινήσει η αθλητική δράση των Ολυμπιακών Αγώνων, με δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει εκτός σταδίου. Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει πως μεταξύ άλλων οι αθλητές θα «παρελάσουν» με σκάφη μέσα στον Σηκουάνα για να καταλήξουν στο Τροκαντερό.

Περισσότεροι από 10.000 αθλητές, δεκάδες πολιτικά πρόσωπα με παγκόσμια επιρροή και χιλιάδες καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος σε μία πολύωρη τελετή που θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. 

Η τελετή έναρξης θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος. Η διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις - δεν έχουν αποκαλυφθεί μεγάλα ονόματα παρά τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος- και θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της τρίτης φοράς που η Γαλλία φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής θα είναι η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, ενώ όπως είναι γνωστό, των ολυμπιακών αποστολών προηγείται η ελληνική - με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - και τελευταία στην πομπή θα είναι η αποστολή της οικοδέσποινας Γαλλίας.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM