Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακούστηκε το Imagine όταν τσακώθηκαν αθλήτριες στον τελικό του beach volley 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Imagine έπαιξε ο DJ στον τελικό beach volley, όταν τσακώνονταν οι αθλήτριες  Facebook Twitter
0

Το «Imagine» του Τζον Λένον ακούστηκε στον τελικό του beach volley, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι όταν οι αθλήτριες άρχισαν να τσακώνονται στο φιλέ. 

Η διαμάχη προέκυψε μεταξύ των αθλητριών από τον Καναδά Μπράντι Γουίλκερσον και της Βραζιλίας Άνα Πατρίτσια Σίλβα Ράμος. Ο γρήγορος DJ όμως στο στάδιο μπροστά στον Πύργο του Άιφελ έπαιξε το τραγούδι - ύμνο στην ειρήνη, λίγο αφότου ο διαιτητής χώρισε το ζευγάρι, κάτι που εκτιμήθηκε τόσο από παίκτες όσο και από θεατές.

Καθώς η ένταση βρισκόταν στο κόκκινο στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο στο βόλεϊ γυναικών μεταξύ Βραζιλίας και Καναδά, ο DJ έσωσε την κατάσταση με την τέλεια επιλογή τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε μια οργισμένη ανταλλαγή μεταξύ της Μπράντι Γουίλκερσον και της Βραζιλίας Άνα Πατρίτσια Σίλβα Ράμος. Οι δυο τους μιλούσαν πολύ έντονα προτού ο διαιτητής επέμβει, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στην Γουίλκερσον για τις εξοργισμένες χειρονομίες της.

Ακριβώς τη στιγμή που οι παίκτες επέστρεφαν στις θέσεις τους και επέτρεψαν στον εαυτό τους μια στιγμή να πάρουν μια ανάσα και να επικεντρωθούν ξανά στο υπόλοιπο του αγώνα, το χαλαρωτικό τραγούδι του John Lennon «Imagine» ακούστηκε από τα ηχεία, προς μεγάλη διασκέδαση των αθλητών και των θεατών.

«Αυτή είναι η συγκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο. Κίτρινη κάρτα για την Μπράντι Γουίλκινσον», είπε ο σχολιαστής του Eurosport καθώς οι παίκτες υποχώρησαν στις θέσεις τους μετά τις δραματικές σκηνές. «Όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν ξανά, ειδικά ο Γουίλκινσον που ειναι αναστατωμένη με κάτι που συνέβη. Μα δεν πειράζει, χαμογελάει! Ο DJ προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα με τη μουσική. Ορίστε…»

Η Γουίλκινσον ξέσπασε σε γέλια και άρχισε να χειροκροτεί την επιλογή του τραγουδιού όταν κατάλαβε, κάτι που έκανε και η Ramos καθώς οι εντάσεις εκτονώθηκαν.

Με πληροφορίες από Eurosport

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM