Ολυμπιακοί Αγώνες: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ Facebook Twitter
Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Με την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ στην κατηγορία των 86 κιλών στην ελεύθερη πάλη έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο για την Ελλάδα η 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελλάδα έφτασε τα οκτώ μετάλλια στο Παρίσι, επίδοση που είχε κάνει και το 1996 στην Ατλάντα, αλλά με 4 χρυσά μετάλλια τότε, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι Αγώνες στην πόλη του φωτός. 

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ νίκησε στα ρεπεσάζ τον Μάιλς Αμίν από τον Άγιο Μαρίνο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 86κ. ελευθέρας πάλης που είναι το πρώτο του.

Ο Κουρουγκλίεβ χάρισε στην ελληνική πάλη το 12ο μετάλλιό της σε Ολυμπιακούς Αγώνες (8ο χάλκινο) και πρώτο μετά το 2004 και το χάλκινο που είχε κατακτήσει στους Αγώνες «Αθήνα 2004» ο Αρτιόμ Κιουρεγκιάν στα 55 κιλά ελληνορωμαϊκής.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM