Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα Facebook Twitter
Η ελληνική αποστολή/ Φωτ.: Getty Images
0

Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκαναν την εμφάνισή τους στον Σηκουάνα, κρατώντας περήφανα την ελληνική σημαία και ανοίγοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης. Οι δύο σημαιοφόροι κατέλαβαν την πρώτη θέση, κρατώντας την ελληνική σημαία πάνω σε ένα εντυπωσιακό σκάφος που διέσχιζε τον Σηκουάνα. Οι υπόλοιποι αθλητές της ελληνικής αποστολής ακολούθησαν από πίσω. 

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα εντυπωσιακό και συμβολικό γεγονός που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Περιλαμβάνει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και τελετές που γιορτάζουν την αθλητική αριστεία, την παγκόσμια συνεργασία και τον πολιτισμό.

Δείτε live την τελετή έναρξης: 


 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM