Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με δάκρυα στα μάτια ο Νάσος Γκαβέλας - «Μου έλεγαν μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;»

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με δάκρυα στα μάτια ο Νάσος Γκαβέλας - «Μου έλεγαν μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;» Facebook Twitter
Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και ο Νάσος Γκαβέλας / Hellenic Paralympic Committee
0

Ο Νάσος Γκαβέλας μετά τον θρίαμβό του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στα 100 μέτρα (Τ11), αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα μέχρι να φτάσει στο Παρίσι.

Ο δυο φορές χρυσός Παραολυμπιονίκης, μιλώντας στην ΕΡΤ μετά τη μυθική του κούρσα, λύγισε και μίλησε φανερά συγκινημένος για όλα όσα πέρασε προκειμένου να βρεθεί στο Παρίσι αλλά αναφέρθηκε και στον συνοδό του Γιάννη Νυφαντόπουλο, μαζί με τον οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατάφεραν αυτή την επιτυχία. «Ήρθαμε εδώ να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό των 100 μέτρων», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν σε μία κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη (του προηγούμενου οδηγού του). Πέρασα δύσκολα και μου έλεγαν όλοι «Τι έγινε Γκαβέλα τελείωσες; Μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;», συνέχισε φανερά φορτισμένος.

«Όχι μάγκες δεν είναι ότι δεν μπορώ να τρέξω, είναι ότι θέλω χαμόγελο και ανθρώπους να το πιστεύουν παραπάνω από δύο φορές για να κερδίσουμε. Δεν είμαι μόνος μου σήμερα, είναι και ο Γιάννης. Τρέξαμε μέχρι τέλους», κατέληξε. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία που καταφέρνει να κερδίσει δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε δρομικό αγώνισμα, είτε σε Ολυμπιακούς είτε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ