Θανάσης Κωνσταντινίδης: Η μεγάλη στιγμή που ο Παραολυμπιονίκης χτυπάει την καμπάνα του Stade de France

Θανάσης Κωνσταντινίδης: Η μεγάλη στιγμή που ο Παραολυμπιονίκης χτυπάει την καμπάνα του Stade de France. Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Ήρθε η μεγάλη στιγμή του χρυσού Παραολυμπιονίκη Θανάση Κωνσταντινίδη, με τον αθλητή να χτυπά την καμπάνα του Stade de France. 

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης και ο Λάζαρος Στεφανίδης κατάφεραν να κατακτήσουν τα δύο σκαλιά του βάθρου των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου στο άθλημα της σφαιροβολίας F32, με τον πρώτο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και τον δεύτερο, το χάλκινο. 

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στους Θανάση Κωνσταντινίδη και Λάζαρο Στεφανίδη 

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης και ο «χάλκινος» Λάζαρος Στεφανίδης για τις διακρίσεις του στο Παρίσι. 

«Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την πατρίδα μας, κάνοντας μάλιστα και ευρωπαϊκό ρεκόρ! Ενώ ο Λάζαρος Στεφανίδης κατέκτησε και αυτός το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν θριαμβευτικό τελικό για την Ελλάδα! 

Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα social media, για την επιτυχία των δύο Ελλήνων αθλητών. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ