Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Champions League υδατοσφαίρισης, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο ευρωπαϊκό σκαλί, για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το 2002 στη Βουδαπέστη.


Με συγκλονιστική εμφάνιση και κορυφαίους τους Πάβιτς και Φουντούλη, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-7 την Προ Ρέκο στον τελικό του final-8 της Γένοβας.

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του στο final-8 και κατέκτησε απολύτως δίκαια το τρόπαιο, απέναντι στην ακριβότερη ομάδα του κόσμου, που όμως για άλλη μία φορά αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενόμενου σε μεγάλους αγώνες.

Με μπροστάρη τον Γιάννη Φουντούλη (4 γκολ), οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαιρετικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω με 7/12 και αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά.

Εκείνο πάλι που ήταν το ίδιο με τα δύο προηγούμενα ματς ήταν ο Γιόσιπ Πάβιτς, ο οποίος έκανε ένα συγκλονιστικό τουρνουά και κατάφερε, στα 36 του, να πάρει το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
EUROKINISSI

Οι συνθέσεις:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.


ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Μάντιτς 1, Αλεζιάνι 1, Μολίνα 1, Μποντεγκά, Ιβοβιτς 1, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς, Αϊκάρντι, Τζίτο, Βολάρεβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-2, 2-1

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Ομπράντοβιτς (π.π.), 1-1 Μάντιτς (περιφέρεια), 2-1 Μπούσλιε (π.π.), 2-2 Μολίνα (π.π.), 3-2 Γούνας (π.π.), 3-3 Ιβοβιτς (περιφέρεια), 4-3 Φουντούλης (π.π.), 4-4 Ντι Φούλβιο (περιφέρεια), 5-4 Φουντούλης (περιφέρεια), 6-4 Δερβίσης (περιφέρεια), 6-5 Ντι Φούλβιο (π.π.), 6-6 Αλεζιάνι (κόντρα), 7-6 Γενηδουνιάς (π.π.), 8-6 Φουντούλης (π.π.), 9-6 Φουντούλης (π.π.), 9-7 Ετσενίκε (π.π.).

Η τελική κατάταξη του final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης, που ολοκληρώθηκε απόψε στη Γένοβα:

  1. Ολυμπιακός
  2. Προ Ρέκο
  3. Μπαρτσελονέτα
  4. Γιουγκ Ντουμπρόβνικ
  5. Τσόλνοκι
  6. Έγκερ
  7. Μπρέσια
  8. Σπαντάου
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM