"Ρουφιάνος" παίκτης της Μπάγερν λέει τα πάντα στους δημοσιογράφους

"Ρουφιάνος" παίκτης της Μπάγερν λέει τα πάντα στους δημοσιογράφους Facebook Twitter
0

Σχεδόν όλα πάνε καλά στον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα έρχονται ήδη, οι σχέσεις με τη διοίκηση και τους οπαδούς χαρακτηρίζεται ως ιδανική. Γιατί όμως λέμε σχεδόν και όχι όλα καλά;

Το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την εμφάνιση του ένας "ρουφιάνος" ποδοσφαιριστής που μιλάει στις εφημερίδες και δίνει πληροφορίες για τις συζητήσεις στα αποδυτήρια. Ο Γκουαρντιόλα είναι αποφασισμένος να τον βρει και να μην ξαναπαίξει στην ομάδα. "Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι. Θα τον βρω και θα τον πετάξω από την ομάδα. Οσο είμαι προοπονητής της Μπάγερν δεν θα παίξει ποτέ ξανά" δήλωσε οργισμένος στην Bild.

Λίγο πιο ψύχραιμος ο πρόεδρος της ομάδας Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε: "Προφανώς δεν θα φέρουμε ντετέκτιβ για να τον βρούμε, αλλά τον συμβουλεύω να σταματήσει να μιλάει στα ΜΜΕ. Πρέπει να καταλάβει ότι δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομάδα".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM