Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 22χρονης Αλβανίδας

Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 22χρονης Αλβανίδας Facebook Twitter
0

Σε 9 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από την ιταλική δικαιοσύνη ο πρώην σούπερσταρ της Ρεάλ, της Μάντσεστερ και της Μίλαν, Ρομπίνιο καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μίας 22χρονης Αλβανίδας σε κλαμπ του Μιλάνου το 2013.

Σύμφωνα με το Football Italia, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου του 2013. Μαζί με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή καταδικάστηκαν άλλα 5 άτομα για την επίθεση στη νεαρή κοπέλα.

Ο Ρομπίνιο φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν από το 2010 έως το 2015. Σήμερα αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Βραζιλίας στον αγώνα με τον Κολομβία τον περασμένο Ιανουάριο.

Πατά την καταδικαστική απόφαση, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι απίθανο να εκτίσει ποινή φυλάκισης καθώς η βραζιλιάνικη νομοθεσία δεν επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες για κακουργηματικές διώξεις.

Ο 33χρονος Ρομπίνιο έχει κατ' επανάληψη αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και αναμένεται να εφεσιβάλει την απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου.

Η ομάδα του αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM