Super Bowl: Οι Chiefs νικητές για 2η σερί χρονιά- Ο Καρλαύτης πανηγύρισε με την ελληνική σημαία

Super Bowl: Οι Chiefs νικητές για 2η σερί χρονιά- Ο Καρλαύτης πανηγύρισε με την ελληνική σημαία Facebook Twitter
Ο Τράβις Κέλσι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Bowl (Φωτ.: Getty Images)
0

Οι Kansas City Chiefs κατέκτησαν το Super Bowl για να γίνουν η πρώτη ομάδα που το κερδίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά, έπειτα από 19 έτη. 

Στην παράταση οι Kansas City Chiefs επικράτησαν των San Francisco 49ers (25-22), επιβεβαιώνοντας ότι δημιουργούν μια νέα δυναστεία στο NFL. Αυτή είναι η τρίτη φορά που κατακτούν το Super Bowl τις τελευταίες πέντε σεζόν. 

Ο Γιώργος Καρλαύτης, που έδωσε τη δική του μάχη στην άμυνα των Chiefs, πανηγύρισε με την ελληνική σημαία στους ώμους του μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Αυτό είναι το δεύτερο Super Bowl της καριέρας του.


Ο Πάτρικ Μαχόουμς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης και αυτή τη φορά- όπως και τις δύο προηγούμενες που οι Chiefs κέρδισαν το Super Bowl. 


Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα βλέμματα στο Λας Βέγκας ήταν βέβαια στην Τέιλορ Σουίφτ, η οποία πρόλαβε να επιστρέψει από το Τόκιο μετά τη συναυλία της προκειμένου να δει από κοντά τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι, να κατακτά το Super Bowl. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε μαζί του. 

Στο ημίχρονο, ο Usher εντυπωσίασε με το σόου που έδωσε, καθώς στη σκηνή βρέθηκαν μαζί του μεταξύ άλλων οι Αλίσια Κις, will.i.am και Ludacris.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ