Συνεχίζει την σαρωτική της πορεία η Σάκκαρη στο Wuhan Open

Συνεχίζει την σαρωτική της πορεία η Σάκκαρη στο Wuhan Open Facebook Twitter
0

Μεγάλες στιγμές ζει η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά Wuhan Open στην Κίνα, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά, πραγματοποιώντας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της.

Η Ελληνίδα τενίστρια «σόκαρε» χθες την Καρολίν Βοζνιάκι, άλλοτε Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, νικώντας την στον β΄ γύρο με 7-5, 6-3. Πρόκειται για ιστορική επιτυχία, δεδομένου ότι η τενίστρια από τη Δανία βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Νο6 του κόσμου και ουδέποτε στο παρελθόν έχει νικήσει Ελληνας αθλητής ή αθλήτρια αντίπαλο που βρίσκεται στο Top-10.

Η Σάκκαρη δεν σταμάτησε στο χθεσινό της θρίαμβο και συνέχισε σήμερα με ακόμη μία σπουδαία νίκη, επί της Ρωσίδας Ελενα Βέσνινα (Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σύμφωνα με το ΑΠΕ, επικράτησε μετά από μεγάλη μάχη με 7-6 (8-6), 7-5 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Αμερικανίδας Βάρβαρα Λεπτσένκο και της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM