Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνίδα αθλήτρια

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνίδα αθλήτρια Facebook Twitter
0

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η Ελληνίδα αθλήτρια του στιπλ Ειρήνη Κοκκινάριου, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έξι αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες είχαν επισημανθεί ως ύποπτοι από την IAAF από το 2009 και παρακολουθούνταν από την Ομοσπονδία.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε θετική μετά από έλεγχο για εξελιγμένο ντόπινγκ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 ετών και προσέφυγε στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο για να ακυρώσει την απόφαση.

Η 31χρονη αθλήτρια του Δρομέα Αμαρουσίου, όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το protothema.gr, δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, μετά την κοινοποίηση της τιμωρίας της. Η Κοκκινάριου κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ στιπλ με 9.30.72 από τον Ιούλιο του 2008 στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ των αθλητών που βρέθηκαν ντοπαρισμένοι είναι και μεγάλα ονόματα όπως η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης των 1.500μ, Ουκρανή Νατάλιγια Τομπίας και ο Μαροκινός μαραθωνοδρόμος Αμπντεραχίμ Γκούμρι. Θετιικοί στον έλεγχο βρέθηκαν  η τουρκάλα δρομέας Μεριέμ Ερντογάν, οι Ρωσίδες δρομείς μεγάλων αποστάσεων, οι Κλιούκα, Γιουλαμάνοβα και Ζινούροβα, όπως επίσης και η Βουλγάρα σπρίντερ, Ινα Εφτίμοβα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM