Τσιτσιπάς: Στους «8» του Ρολάν Γκαρός, ξανά- Νίκησε τον Μπούστα

Τσιτσιπάς: Στους «8» του Ρολάν Γκαρός, ξανά- Νίκησε τον Μπούστα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ασταμάτητος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός, όπου πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

 

Ο 23χρονος τενίστας νίκησε με 6-3, 6-2, 7-5 τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα σε 2 ώρες και 7 λεπτά και πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του Ρολάν Γκαρός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Ο Τσιτσιπάς πήρε από την αρχή του αγώνα το «πάνω» χέρι. Ξεκίνησε με break, προηγήθηκε 3-0 και άντεξε στην προσπάθεια επιστροφής του Καρένιο Μπούστα, σώζοντας δύο break points στο 4-2, για να φτάσει στο 6-3.



Στο δεύτερο σετ «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του, προηγήθηκε 4-0 και έφτασε άνετα στο 6-2. Αν και ο Ισπανός πήρε προβάδισμα στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς επανήλθε γρήγορα, ισοφάρισε σε 4-4 και έκανε το κρίσιμο break στο 11ο γκέιμ, κλείνοντας το ματς με 7-5.

 

 

 

Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Κριστιάν Γκαρίν.

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στις «16» του Ρολάν Γκαρός. Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, Νο15 στην παγκόσμια κατάταξη. Στον τέταρτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σοφία Κένιν, την Αμερικανίδα που βρίσκεται στο Νο4 του ταμπλό και ήταν φιναλίστ του περσινού Ρολάν Γκαρός.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro 2024: Η Γαλλία στους «8» μετά από 8 χρόνια- Απέκλεισε (1-0) το Βέλγιο

Αθλητισμός / Euro 2024: Η Γαλλία στους «8» μετά από 8 χρόνια- Απέκλεισε (1-0) το Βέλγιο

 Από πάσα του Καντέ, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν γύρισε το κορμί του κι εκτέλεσε από πλάγια θέση, με την μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Βερτόνχεν και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Καστέλς για το 1-0 της Γαλλίας
LIFO NEWSROOM
Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο
LIFO NEWSROOM
Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Αθλητισμός / Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Τα 17 από αυτά κατακτήθηκαν στην κλασική κολύμβηση - Τα υπόλοιπα τρία ελληνικά μετάλλια (ένα χρυσό και δύο ασημένια) ήρθαν από τα ομαδικά αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης
LIFO NEWSROOM