UEFA: Στις 15 Αυγούστου το ΑΕΚ-Ντιναμό, κανονικά το ΠΑΟ-Μαρσέιγ

UEFA: Στις 15 Αυγούστου το ΑΕΚ-Ντιναμό, κανονικά το ΠΑΟ-Μαρσέιγ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για τις 15 Αυγούστου μεταφέρεται ο αγώνας ΑΕΚ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απόφαση της Uefa μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών οπαδών χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν υπάρξουν πανό ή συνθήματα ρατσιστικού περιεχομένου ή επεισόδια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μείνει εκτός Ευρώπης, σύμφωνα με την Uefaα, μετά τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη και στον τραυματισμό άλλων που βρέθηκαν χθες στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα κανονικά θα διεξαχθεί αύριο το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μαρσέιγ στη «Λεωφόρο», το οποίο όμως έχει επίσης χαρακτηριστεί ως υψηλού κινδύνου. Για το λόγο αυτό η Uefa,έχει αποστείλει 2 αξιωματούχους ασφαλείας, υπό τον φόβο αντίποινων καθώς οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της Μαρσέιγ. Αντίστοιχα και του Παναθηναϊκού με την οπαδών Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η μετακίνηση οπαδών και σε αυτή την περίπτωση απαγορεύεται ενώ οι δύο αξιωματούχοι μαζί με τους δύο αθλητικούς συλλόγους θα αποφασίσουν αύριο αν τα μέτρα επαρκούν για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Φόβοι εκφράζονται και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ Σπλιτ την Πέμπτη στη Κροατία, αλλά και για το ματς του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου την ίδια μέρα.

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM