Η Apple βάζει φρένο στις φήμες για φτηνό iPhone

Η Apple βάζει φρένο στις φήμες για φτηνό iPhone Facebook Twitter
0

Τις τελευταίες μέρες το Διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την παραγωγή ενός iPhone που θα κόστιζε μεταξύ $99 και $149, αλλά σήμερα οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν δια στόματος ανωτάτου στελέχους της Apple.

Όπως αναφέρει η Washington Post, o Phil Schiller, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας διεθνώς, διέψευσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο διευκρινίζοντας ότι το φτηνό iPhone δεν είναι το μέλλον της Apple.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η αμερικανική εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει προς το παρόν φτηνότερα υλικά για την κατασκευή φτηνότερων iPhone, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μελλοντικά λόγω του σκληρού ανταγωνισμού με τo Android της Google.

Κατά το παρελθόν, η Apple έχει αλλάξει τη στρατηγική της στα προϊόντα της, όπως στην περίπτωση του iPad mini. Μόλις η Apple άλλαξε χέρια μετά τον θάνατο του Steve Jobs, η εταιρεία άλλαξε πλώρη και αποφάσισε να αναπτύξει το συρρικνωμένο iPad που έχει ως σκοπό να ανταγωνιστεί της ταμπλέτες της Samsung.



Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Τech & Science / Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Η προσέγγιση αυτή θεωρείται επιστημονικά ενδιαφέρουσα, αλλά ορισμένοι ειδικοί αμφισβητούν το αν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ μεγαλύτερα θηλαστικά, όπως οι ελέφαντες.
LIFO NEWSROOM
Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Τech & Science / Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Μελέτη που εκπονήθηκε από τον ΟΗΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία διαπιστώνει ότι η ικανοποίηση αυξάνεται με την ηλικία
LIFO NEWSROOM