Ο Στιβ Τζομπς έγινε κούκλα!

Ο Στιβ Τζομπς έγινε κούκλα! Facebook Twitter
0

Αν και κανονικά δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός της πρώιμης εκμετάλλευσης του brand πια Στιβ Τζομπς (πέρα από την Apple) το γεγονός πως κυκλοφόρησε κούκλα με την μορφή του στην αμερικάνικη αγορά η οποία  πωλείται από το site παιχνιδιών in Icons στην τιμή των 99 δολλαρίων είναι κάπως creepy όπως διαπιστώνεις και από τις φωτογραφίες.


Η κούκλα του Τζόμπς θα πωλείται μαζί με τα χαρακτηριστικά του ρούχα, τα περίφημα New Balance σνίκερς του καθώς και από 3 σετ χεριών με τις στάνταρ κινήσεις του κατά τις παρουσιάσεις.


Σύμφωνα με την εταιρία η οποία έκανε τα αποκαλυπτήρια της κούκλας τη πρωτοχρονιά, η κίνηση αυτή έγινε ως ένα είδος απόδοσης τιμής (με το αζημιώτο θα λέγαμε εμείς)  στον χαρισματικό ιδρυτή της Apple ο οποίος με τις ανακαλύψεις του άλλαξε τον τρόπο που λειτουργούμε ψηφιακά.

Η ημερομηνιά κυκλοφορίας, αν η Apple δεν κινήσει στο μεταξύ νομικές διαδικασίες, είναι στα τέλη Φεβρουαρίου. Η οικογένεια του Τζομπς βέβαια παλιότερα σε ένα παρόμοιο περιστατικό κυκλοφορίας παιχνιδιού (το 2010) είχε κινηθεί νομικά οπότε μάλλον οι εξελίξεις ισως είναι σχετικά προδιαγεγραμμένες. 

Δες τις φωτό της κούκλας εδώ:


Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δίαιτα του Κιλιμάντζαρο: Η παράδοση της Τανζανίας σπάει τα στερεότυπα για την υγιεινή διατροφή

Τech & Science / Η δίαιτα του Κιλιμάντζαρο: Η παράδοση της Τανζανίας σπάει τα στερεότυπα για την υγιεινή διατροφή

Η δίαιτα του όρους Κιλιμάντζαρο με φυτικά τρόφιμα όπως μπανάνα, κασάβα και ποτό mbege μειώνει δείκτες φλεγμονής και ενισχύει την υγεία, σύμφωνα με έρευνα στο Nature Medicine.
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε πλανήτης τύπου «Τατουίν» που ενδέχεται να περιφέρεται γύρω από δύο «αποτυχημένα» άστρα

Τech & Science / Ανακαλύφθηκε πλανήτης τύπου «Τατουίν» που ενδέχεται να περιφέρεται γύρω από δύο «αποτυχημένα» άστρα

Ο πλανήτης αυτός βρίσκεται σε απόσταση περίπου 120 ετών φωτός από τη Γη και φέρεται να ακολουθεί μια ασυνήθιστη τροχιά, κινούμενος κάθετα γύρω από το δυαδικό σύστημα των καφέ νάνων
LIFO NEWSROOM