Παντρoλογήματα μέσω facebook

Παντρoλογήματα μέσω facebook Facebook Twitter
0

Η εικοσάχρονη Κέλι Κατρίνα Χίλντεμπράντ αισθανόταν πλήξη μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της ένα απόγευμα του 2008, γεγονός που την οδήγησε να βάλει στο ψαχτήρι του site κοινωνικής δικτύωσης το όνομά της. Στα αποτελέσματα της έρευνάς της εμφανίστηκε το όνομα του 24χρονου Κέλι Κάρλ Χίλντεμπράντ.

Με αποφασιστικότητα έστειλε ένα μήνυμα στον τεξανό συνονόματό της και σύντομα o Κέλι και η... Κέλι έγιναν φίλοι.

Μόλις ξεπεράστηκαν και οι φόβοι πιθανής συγγένειας τα δύο παιδιά του facebook άρχισαν να ανταλλάσσουν τηλεφωνήματα και email σε καθημερινή βάση, έως ότου βρέθηκαν από κοντά στην Φλόριδα, την πατρίδα της Κέλι.

«Η έλξη ήταν αμοιβαία, και το timing ήταν θεού θέλημα», δήλωσε η Κέλι.

Οι δύο διδικτυακοί ερασταί πρόκειται να συνδεθούν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβρη, ενώ δήλωσαν πως δεν προτίθενται να ονομάσουν κανένα από τα παιδιά τους «Κέλι».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ομάδα φοιτητών εκτόξευσε «ερασιτεχνικό» πύραυλο πιο ψηλά από ποτέ

Τech & Science / Φοιτητές Ελληνοαμερικανού κοσμήτορα μηχανικής εκτόξευσαν «ερασιτεχνικό» πύραυλο πιο ψηλά από ποτέ

Η επιτυχία έχει και ελληνικό χρώμα, καθώς ο διακεκριμένος Ελληνοαμερικανός επιστήμονας, Γιάννης Γιόρτσος είναι Κοσμήτορας της σχολής μηχανικής του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, στην οποία σπουδάζουν οι φοιτητές που έσπασαν το ρεκόρ
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη με συνείδηση; Ναι, μέχρι το 2035 - Οι φόβοι για κοινωνική ρήξη

Τech & Science / Τεχνητή νοημοσύνη με συνείδηση; Ναι μέχρι το 2035 - Οι φόβοι για κοινωνική ρήξη

Η προοπτική για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης με δικά τους συμφέροντα και ηθική αξία «δεν είναι πλέον ένα θέμα μόνο για την επιστημονική φαντασία ή το μακρινό μέλλον» λένε οι επιστήμονες
LIFO NEWSROOM