Νέα Ζηλανδία: Τον φόνο 22χρονης από άνδρα που γνώρισε μέσω Tinder ερευνά η Αστυνομία

Νέα Ζηλανδία: Τον φόνο 22χρονης από άνδρα που γνώρισε μέσω Tinder ερευνά η Αστυνομία Facebook Twitter
0

Την δολοφονία μίας 22χρονης κοπέλας από άνδρα που εικάζεται ότι γνώρισε μέσω Tinder, ερευνούν οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας μετά από την εύρεση πτώματος στα περίχωρα του Ώκλαντ


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, οι Αρχές της χώρας θεωρούν ότι το πτώμα ίσως ανήκει στην Γκέρις Μιλέιν της οποίας είχε δηλωθεί η εξαφάνιση νωρίτερα τον Δεκέμβριο. Ωστόσο η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιώθει.

Νέα Ζηλανδία: Τον φόνο 22χρονης από άνδρα που γνώρισε μέσω Tinder ερευνά η Αστυνομία Facebook Twitter

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός επιθεωρητής Σκοτ Μπερντ το πτώμα που βρέθηκε ανήκει «πιθανότατα» στην συγκεκριμένη κοπέλα και πρόσθεσε ότι η οικογένειά της περνά πολύ δύσκολες ώρες.


Ο επιθεωρητής Σκοτ Μπερντ ανέφερε ότι το πτώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στην κοπέλα ενώ πρόσθεσε ότι οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για την οικογένειά της. Τόνισε ότι η οικογένεια αν και συντετριμμένη, θα ανακουφιστεί που θα μπορέσει να θάψει το άψυχο σώμα της.


Την περασμένη Παρασκευή ο πατέρας της 22χρονης πήγε στο Ώκλαντ και με δηλώσεις του έκανε έκκληση για βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με την κόρη του.


Για το θάνατο της κοπέλας κατηγορείται ένας 26χρονος, με τον οποίο φέρεται να είχε ραντεβού που είχαν κλείσει μέσω Tinder, ωστόσο είναι κάτι που επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Η Αστυνομία είπε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πώς η νεαρή γυναίκα γνωρίστηκε με τον φερόμενο δολοφόνο της.
Η 22χρονη έφτασε στη Νέα Ζηλανδία από το Περού στις 20 Νοεμβρίου και η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής ήταν την 1η Δεκεμβρίου όταν την είδαν σε ξενοδοχείο στο Ώκλαν μαζί με έναν άνδρα.


Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την 22χρονη μαζί με τον φερόμενο δολοφόνο σε διαφορετικά σημεία της περιοχής το βράδυ της εξαφάνισής της.

Με πληροφορίες από το BBC/Guardian/Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Apple να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα, αλλά πλέον γίνεται πιο γρήγορα και πιο εκτεταμένα
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Διεθνή / Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά την επίθεση με 26 νεκρούς τουρίστες - Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν αρνείται κάθε εμπλοκή στη σφαγή – Προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης
LIFO NEWSROOM
Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM