Μια εικαστικός φτιάχνει μάσκες με το σχέδιο του προσώπου

Μια εικαστικός φτιάχνει μάσκες με το σχέδιο του προσώπου Facebook Twitter
0

Για τους περισσότερους από εμάς, η χρήση μάσκας λόγω της πανδημίας έχει γίνει κάτι συνηθισμένο.

Και ενώ οι μάσκες είναι ζωτικής σημασίας καθώς μας προστατεύουν από την διασπορά του κορωνοϊού, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι βαρετές. Αυτό σκέφτηκε και η σχεδιάστρια, Danielle Baskin που φτιάχνει μάσκες με το πρόσωπο του ενδιαφερόμενου. Ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, για να είμαστε ακριβείς.

Η Danielle Baskin είναι σχεδιάστρια προϊόντων και εικαστικός με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά προστατευτικών βαμβακερών μασκών προσώπου «που σας βοηθούν να είστε πιο αναγνωρίσιμοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας» υποστηρίζει.

Αυτές οι μάσκες προσώπου είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι, είναι πλενόμενες και μπορούν να έχουν οποιοδήποτε σχέδιο ακόμη και του δικού σας προσώπου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Διεθνή / Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε το 2022 ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω διάγνωσης με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Διεθνή / Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Από την Πέμπτη, ο κυκλώνας «Μπόρις» έχει φέρει ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές σε περιοχές της Πολωνίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας
LIFO NEWSROOM