Adele: «Το ηλιόλουστο Λος Άντζελες βοηθά με την εποχιακή κατάθλιψη»

Adele: Το ηλιόλουστο Λος Άντζελες απομακρύνει την εποχιακή κατάθλιψη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Adele είναι πιθανό να παραμείνει στο Λος Άντζελες επειδή ο ηλιόλουστος καιρός τη βοηθά να αποφύγει την εποχιακή κατάθλιψη, σύμφωνα με δηλώσεις της. 

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Adele είπε ότι ο ηλιόλουστος καιρός της πόλης της Καλιφόρνιας «μου κάνει καλό». Το Λος Άντζελες έχει κατά μέσο όρο περίπου 263 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο.

Η Βρετανίδα σταρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τότεναμ του βόρειου Λονδίνου και ζει στο Λος Άντζελες από το 2016. Πέρυσι, φέρεται να αγόρασε στην πόλη μια έπαυλη αξίας περίπου 58 εκατομμυρίων δολαρίων. 

«Πάσχω από πολύ άσχημη εποχιακή κατάθλιψη, οπότε ο καιρός εδώ μου κάνει καλό. Είναι παράξενο μερικές φορές, γιατί είμαι πολύ Βρετανίδα» συμπλήρωσε.

«Το λατρεύω το Λος Άντζελες. Είναι ακόμα μερικές φορές παράξενο, αλλά μου αρέσει γιατί μένω μόνη μου, κάτι που ακούγεται περίεργο. Και για όποιον δεν έχει πάει ποτέ στο Λος Άντζελες, υποθέτει ότι θα ίσχυε το αντίθετο» είπε η Adele μεταξύ άλλων

Η εποχιακή κατάθλιψη ή εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (Sad) είναι ένας τύπος κατάθλιψης που έρχεται και φεύγει με εποχικό μοτίβο, συχνότερα το χειμώνα. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πεσμένη διάθεση, ακραία κόπωση και αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων. 

Συζητώντας για το πώς αισθάνεται όταν τραγουδάει το πρώτο της single «Hometown Glory», που πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο Λονδίνο, εκείνη δήλωσε πως «με επηρεάζει πολύ συναισθηματικά. Μου λείπει πραγματικά το Λονδίνο, αλλά μου λείπει το Λονδίνο από την εποχή πριν συμβούν όλα αυτά στη ζωή μου. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες, όταν έγραψα αυτό το τραγούδι. Και δεν νομίζω ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά το έγραψα την επομένη μέρα μετά από την πρώτη διαμαρτυρία που έδωσα το "παρών". Ήμασταν ενοχλημένοι με τον Τόνι Μπλερ επειδή πήγαινε για πόλεμο με το Ιράκ. Η πορεία με έκανε να νιώθω τόσο δυνατή». 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερς εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Διεθνή / Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερ εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Εταιρεία κυβερνοασφάλειας εντοπίζει απάτες στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου – Προειδοποιήσεις για "κυβερνοεπιχειρηματικότητα ευκαιρίας"
LIFO NEWSROOM
Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε ισχυρός καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Διεθνή / Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε πανίσχυρος καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Ο πάπας Φραγκίσκος του είχε ζητήσει να παραιτηθεί από τα «δικαιώματα και τα προνόμια» ενός καρδιναλίου αφού ενεπλάκη σε οικονομικό σκάνδαλο δεκάδων εκατ. δολαρίων
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η εισαγγελέας Σάνον Λούσι παρουσίασε την υπόθεση με ιδιαίτερα γλαφυρές περιγραφές των περιστατικών, τονίζοντας ότι ο Γουάινσταϊν, επί δεκαετίες, δρούσε «ως πύλη του Χόλιγουντ» και εκμεταλλευόταν τη θέση του για να εξαναγκάζει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις
LIFO NEWSROOM
Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Η πρόταση για κατάπαυση πυρός και εδαφικές παραχωρήσεις - Το Κρεμλίνο δεν θεωρεί τελεσίγραφο την αμερικανική στάση και ζητά διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
LIFO NEWSROOM