Αιματηρή εξέγερση σε φυλακές στην Ινδονησία.

Αιματηρή εξέγερση σε φυλακές στην Ινδονησία. Facebook Twitter
0

Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι και δυο κρατούμενοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλης εξέγερσης σε φυλακές στη Σουμάτρα στην Ινδονήσια. Περισσότεροι από εκατό κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ανάμεσα τους βρίσκονται και καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις του σωφρονιστικού ιδρύματος. Αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο σε διακοπή ρεύματος που είχε θέσει εκτός λειτουργία τις αντλίες παροχής νερού.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη με αρκετούς κρατούμενους να βρίσκονται εντός των ανοιχτών τειχών της φυλακής. Οι αρχές προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό των δραπετών.

 

ΠΗΓΗ: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ