Ακτιβίστριες πέταξαν πατάτες και μαγιονέζα στον Βέλγο πρωθυπουργό

Ακτιβίστριες πέταξαν πατάτες και μαγιονέζα στον Βέλγο πρωθυπουργό Facebook Twitter
0

Με πατάτες τηγανιτές και μαγιονέζα "έλουσαν" τέσσερις ακτιβίστριες τον πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, διαμαρτυρόμενες για τα μέτρα λιτότητας.

Ο 39χρονος Σαρλ Μισέλ, ο οποίος είναι ο πιο νέος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας, βρισκόταν στην πόλη Ναμούρ, όπου μιλούσε σε ένα επιχειρηματικό συνέδριο. Δέχθηκε την... παρέμβαση με χαμόγελα, άλλαξε κοστούμι και συνέχισε την ομιλία του.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, οι ακτιβίστριες είναι μέλη της οργάνωσης "Λίλιθ", παρακλάδι των Femen στο Βέλγιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM