Αναζωπύρωση της επιδημίας στη Βόρεια Μακεδονία - Παρατάθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Αναζωπύρωση της επιδημίας στη Βόρεια Μακεδονία - Παρατάθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης Facebook Twitter
0

Αναζωπυρώθηκε η επιδημία του κορωνοϊού στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται πλέον στα 2.226. Τα περισσότερα από τα 62 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στα Σκόπια (24 κρούσματα).

Επίσης, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 133 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα από τη νόσο.

Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, Βένκο Φιλίπτσε εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Χθες, ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι παρέτεινε κατά δύο εβδομάδες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα μετά την επιδείνωση της επιδημίας Covid-19.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Διεθνή / Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Ο Ντέλινγκερ υποστηρίζει ότι η απομάκρυνσή του ήταν παράνομη και αποτελεί μέρος της εκτεταμένης αναδιοργάνωσης της ομοσπονδιακής διοίκησης που προωθεί η κυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν στην Κίνα

Διεθνή / Συρρίκνωση του πληθυσμού στην Κίνα: Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν

Η μείωση του ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα των νέων, ως προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας αποδίδεται εδώ και χρόνια στο υψηλό κόστος της φροντίδας των παιδιών και της εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ Πελικό, καθώς η αστυνομία εντόπισε στοιχεία που τον ενοχοποιούν για βιασμό μετά φόνου πριν γνωρίσει τη μετέπειτα σύζυγό του.
LIFO NEWSROOM