Άνοιξε ξαφνικά σήμερα το Instagram στη Ρωσία

Ξανά διαθέσιμο το Instagram στη Ρωσία Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Άνοιξε ξανά σήμερα το Instagram στη Ρωσία, μετά το μπλοκάρισμά του πριν από σχεδόν δύο χρόνια, τον Μάρτιο του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, σήμερα το πρωί κάποιες από τις εφαρμογές πασίγνωστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Instagram και το Facebook, άνοιξαν και πάλι στη Ρωσία. Το γεγονός έκαναν γνωστό δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters.

Όπως μετέφεραν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στη Μόσχα μπόρεσαν να κατεβάσουν το Instagram κανονικά, χωρίς να χρησιμοποιήσουν το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο VPN. Αυτό σηματοδοτεί το άνοιγμα του Instagram δύο χρόνια μετά το «μπλοκάρισμά» του, τον Μάρτιο του 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM