Απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις και πορείες στην Άγκυρα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις και πορείες στην Άγκυρα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Οι αρχές στην τουρκική πρωτεύουσα, Άγκυρα, απαγόρευσαν τις δημόσιες συναθροίσεις και τις πορείες μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, μετά την συλλογή και ανάλυση πληροφοριών για την προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων στην πόλη, η οποία έχει γίνει στόχος βομβιστικών επιθέσεων στο πρόσφατο παρελθόν.


Η απόφαση ανακοινώθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας, ενώ συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, υποστηρίζοντας τους αντάρτες κατά του Ισλαμικού Κράτους, με αντικειμενικό σκοπό την απομάκρυνση των τζιχαντιστών, από τη νότια τουρκική συνοριακή γραμμή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM