Cardi B: Η νέα διευθύντρια δημιουργικού του Playboy παρουσιάζει το Centerfold - «Πλατφόρμα νέων δημιουργών»

Cardi B: Η νέα διευθύντρια δημιουργικού του Playboy παρουσιάζει το Centerfold - «Πλατφόρμα νέων δημιουργών» Facebook Twitter
AP
0

Η Cardi B που στις αρχές του μήνα έγινε η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή τού Playboy, ανακοίνωσε το νέο καινοτόμο εγχείρημά της: το Centerfold, μια πλατφόρμα νέων δημιουργών. 


Το Centerfold θα είναι χώρος δημιουργικής ελευθεριας, καλλιτεχνικής έκφρασης και σεξουαλικής θετικότητας, αναφέρει η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Instagram. 

Παρότι ελάχιστα είναι γνωστά για το νέο κόνσεπτ, αυτό που έχει αποκαλυφθεί είναι πως οι θιασώτες του θα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο σάιτ. 


«Οσο μπορώ να θυμηθώ, ένιωθα πάντα κάτι να με συνδέει με το Playboy. Είναι μια πραγματικά αυθεντική πλατφόρμα για δημιουργικότητα χωρίς λογοκρισία και με εμπνέει η απίστευτη κληρονομικά αγώνων για τις προσωπικές ελευθερίες. Έχω ήδη τόσες ιδέες - Δε βλέπω την ώρα!» ανέφερε η ίδια όταν αποκάλυψε τα νέα της καθήκοντα.

Η ράπερ θα είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική διεύθυνση του (πλέον ηλεκτρονικού) περιοδικού, το ψηφιακό περιεχόμενο, τις πωλήσεις, τους τρόπους επέκτασης του κ.α. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM