Το CNN απέλυσε τρεις υπαλλήλους που πήγαν ανεμβολίαστοι στο γραφείο

Το CNN απέλυσε τρεις υπαλλήλους που πήγαν ανεμβολίαστοι στο γραφείο Facebook Twitter
«Μηδενική ανοχή στους ανεμβολίαστους» διεμήνυσε ο πρόεδρος του CNN - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Το CNN έλυσε τη συνεργασία του με τρεις υπαλλήλους που προσήλθαν στα γραφεία ανεμβολίαστοι, γνωστοποιώντας παράλληλα στους εργαζομένους πως θα καθυστερήσει την πλήρη επιστροφή τους στα γραφεία για πολλές ακόμη εβδομάδες. 


Σε μήνυμά του στους υπαλλήλους, ο πρόδρος της WarnerMedia, Τζεφ Ζούκερ, τόνισε πως οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία κορωνοϊού, έχουν οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα ως προς την επιστροφή των εργαζομένων έως τις 7 Σεπτεμβρίου που πλέον προγραμματίζεται να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. 


«Πάντα λέγαμε πως θα είμαστε ευέλικτοι στις αποφάσεις μας και θα τις αξιολογούμε διαρκώς» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του προς τους εργαζομένους.

Η απόφαση του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης συντονίστηκε με άλλους οργανισμούς - μεγαθήρια, όπως οι ViacomCBS, Google, Facebook και Amazon, που ανέβαλαν την προγραμματισμένη επιστροφή των υπαλλήλων τους για κάποιες εβδομάδες. 


Ο Zucker υπενθύμισε στους υπαλλήλους πως ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για την επιστροφή στο γραφείο, γνωστοποιώντας πως η εταιρεία απέλυσε τρεις ανθρώπους όταν έμαθε πως παρέμεναν ανεμβολίαστοι. 

«Τις τελευταίες εβδομάδες περιήλθε σε γνώση μας η περίπτωση τριών υπαλλήλων που προσέρχονταν στο γραφείο ανεμβολίαστοι. Και οι τρεις απολύθηκαν. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να εμβολιαστείτε για να επιστρέψετε στο γραφείο. Και πρέπει να εμβολιαστείτε για να δουλέψετε αλλού με άλλους εργαζομένους, ανεξαρτήτως αν μπαίνετε ή όχι στο γραφείο. Τελεία.» διεμήνυσε ο ισχυρός άνδρας του CNN. 

Με πληροφορίες από Vulture 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

Διεθνή / Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

«Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο με ποικιλομορφία χωρίς φασισμό» και «η ιστορία επαναλαμβάνεται εάν δεν διδαχθούμε τίποτα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM