Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του- Τους δίνει και χρήματα να ξοδεύουν

Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του- Τους δίνει και χρήματα να ξοδεύουν Facebook Twitter
0

Ένας Ινδός επιχειρηματίας, που περιλαμβάνεται στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, θα επισκεφθεί αυτόν τον μήνα την Κωνσταντινούπολη μαζί με 3.500 υπαλλήλους του, ξοδεύοντας πάνω από 10 εκατ. δολάρια (περίπου 8.5 εκατ. ευρώ).

Το «πακέτο διακοπών» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, διοργάνωσαν από κοινού η τουρκική Ένωση Ταξιδίων και Πρακτόρων (Turkey Travel Agencies Union- TURSAB), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey αλλά και αξιωματούχοι από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας. 

Παρόλο που οι περισσότεροι υπάλληλοι της συγκεκριμένης πολυεθνικής θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη από την Ινδία, περίπου 350 στελέχη θα ταξιδέψουν από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι δωρεάν διακοπές θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επισκέψεις σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Τοπ Καπί και η Αγία Σοφία αλλά και πριβέ εκδρομές με γιοτ στο Βόσπορο. 

Εκτός από το βασικό μπάτζετ των 10 εκατ. δολαρίων, ο ζάπλουτος επιχειρηματίας που η περιουσία του ξεπερνά 12 δισ. δολάρια, θα δώσει  επιπλέον ένα εκατ. δολάρια ως «χαρτζιλίκι» στους υπαλλήλους του, για να έχουν χρήματα να ξοδεύουν στις διακοπές τους.

Πάνω από 10 ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία συγκαταλέγονται στα ακριβότερα και πιο πολυτελή, έχουν «κλείσει» με κρατήσεις αποκλειστικά για τον δισεκατομμυριούχο και τους υπαλλήλους του. 

Με πληροφορίες από Hürriyet Daily News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM