Φυλακές Κορυδαλλού: Ναρκωτικά και μαχαίρι εντοπίστηκαν σε αστυνομική επιχείρηση

Φυλακές Κορυδαλλού: Ναρκωτικά και μαχαίρι εντοπίστηκαν σε αστυνομική επιχείρηση Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Ειδική αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ και αστυνομικού σκύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν δύο έγκλειστοι και κατασχέθηκαν ευρήματα (ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων), μετά από στοχευμένες έρευνες που διενεργήθηκαν.

Οι εν λόγω έρευνες έγιναν σε τέσσερα κελιά και οκτώ έγκλειστους παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Ειδικότερα, ένας 23χρονος αλλοδαπός είχε πάνω του και στο κελί του τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη 9,6 γραμμαρίων, ενώ ένας 28χρονος επίσης αλλοδαπός είχε στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι και μεταλλική ράβδο.

Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Ακόμη, σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη 15 γραμμαρίων και συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη 50 γραμμαρίων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM