Γαλλία: Συνετρίβη τουριστικό αεροσκάφος- Έπιασε φωτιά ενώ ήταν στον αέρα

Γαλλία: Συνετρίβη τουριστικό αεροσκάφος- Έπιασε φωτιά ενώ ήταν στον αέρα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ο πιλότος και τρεις επιβαίνοντες ενός τουριστικού αεροσκάφους τραυματίστηκαν σήμερα, κάποιοι σοβαρά, έπειτα από την συντριβή του αεροσκάφους σε 1.900 μέτρα υψόμετρο κοντά στο ορεινό πέρασμα Σενί (στο γαλλικό διαμέρισμα της Σαβοΐας), σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.


Το αεροσκάφος, που απογειώθηκε από την Βενετία με προορισμό την Λιόν, συνεντρίβη νωρίς το απόγευμα και έπιασε φωτιά κατάντη του φράγματος της Λίμνης Σενί στα ιταλικά σύνορα, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.


Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, το ατύχημα προκλήθηκε από λάθος του πιλότου.


Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, φέροντας εγκαύματα, χωρίς οι ζωές τους να διατρέχουν κίνδυνο, ενώ ο τέταρτος φέρει ελαφρά τραύματα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM