Γερμανία: Δυο πυρκαγιές σε συγκρότημα κατοικιών, όπου μένουν Τούρκοι

Γερμανία: Δυο πυρκαγιές σε συγκρότημα κατοικιών, όπου μένουν Τούρκοι Facebook Twitter
1

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το πρωί σε συγκρότημα κατοικιών όπου μένουν κυρίως πολίτες τουρκικής καταγωγής, στη Βρέμη. Το γεγονός αυτό, ενισχύει κατά την αστυνομία, τις υποψίες ότι το κίνητρο των πυρκαγιών είναι ξενοφοβικό. Οι αρχές συνέλαβαν έναν 22χρονο κάτοικο της πόλης που περιφερόταν γύρω από το σημείο όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές και σύμφωνα με τους ερευνητές, θεωρείται ψυχικά διαταραγμένος.

Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί στο υπόγειο τριώροφου συγκροτήματος κατοικιών με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 11 άνθρωποι που παρουσίασαν προβλήματα υγείας από την εισπνοή του καπνού. Σε λιγότερο από δύο ώρες, ξέσπασε και νέα πυρκαγιά. Συνολικά 30 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ αυτών εννέα παιδιά και ένα βρέφος.  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ας κάνουμε συμφωνία»: Θετικός ο Ζελένσκι στην πρόταση Τραμπ για τις σπάνιες γαίες της Ουκρανίας

Διεθνή / «Ας κάνουμε συμφωνία»: Θετικός ο Ζελένσκι στην πρόταση Τραμπ για τις σπάνιες γαίες της Ουκρανίας

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ξεκαθάρισε πως δεν προτείνει να «χαρίσει» τον ορυκτό πλούτο της χώρας του και πρόκειται μια αμοιβαία επωφελή εταιρική σχέση για την εκμετάλλευσή τους
LIFO NEWSROOM
Ψεύτικα βίντεο στο TikTok δείχνουν εκατοντάδες χιλιάδες να διαδηλώνουν υπέρ του AfD στη Γερμανία

Διεθνή / Ψεύτικα βίντεο στο TikTok δείχνουν εκατοντάδες χιλιάδες να διαδηλώνουν υπέρ του AfD στη Γερμανία

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αφορά βίντεο από διαδήλωση στο Αμβούργο τον Ιανουάριο του 2024, το οποίο παρουσιάζεται ως φιλο-AfD πορεία, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για μαζική διαμαρτυρία κατά της ακροδεξιάς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ναι σωστά, για να μην το πούμε ρατσιστική επίθεση βαφτίζουμε τον ένοχο ψυχικά διαταραγμένο. Μα και ο ρατσιστής ψυχικά διαταραγμένος είναι αν φτάνει σε αυτό το σημείο.